Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΡΑΣ: Για τη ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ τα νικηφόρα αποτελέσματα των εκλογών αποτελούν απαρχή υπευθύνων αγώνων


Οι εκλογές ανάδειξης των εκπροσώπων των εργαζομένων στα Δ.Σ του Ομίλου
ΔΕΗ ολοκληρώθηκαν. Ολοκληρώθηκαν  με νίκη των εργαζομένων ενάντια  στις  προσπάθειες απαξίωσης του θεσμού, ενάντια στις προσπάθειες χειραγώγησης των εργαζομένων.
Το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ, η απαξίωση της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ, η επίθεση στις εργασιακές σχέσεις, η καταλήστευση του Ασφαλιστικού μας είναι σε εξέλιξη και αποτελούν  ενδεικτικά σχέδια που δεν αφήνουν περιθώρια για θριαμβολογίες. Αντίθετα επιβάλλουν επαγρύπνηση  και  αγωνιστική ετοιμότητα για όλα όσα σχεδιάζονται για εμάς, χωρίς εμάς.
Η ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ συγχαίρει  όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν  στα ψηφοδέλτιά της για τον αγώνα που έδωσαν και είχε ως αποτέλεσμα την ανάδειξή της  ως πρώτης δύναμης.
Αξίζουν συγχαρητηρίων  όλοι οι συνάδελφοι που συμμετείχαν στις εφορευτικές επιτροπές και έφεραν σε πέρας το δύσκολο έργο των εκλογών.
Αξίζουν συγχαρητηρίων όλοι οι εκλεγμένοι συνάδελφοι στα Δ.Σ. της ΔΕΗ, του ΔΕΔΔΗΕ και του ΑΔΜΗΕ που καλούνται να  ανταποκριθούν πλέον σε ένα ..
εξαιρετικά δύσκολο χρέος.
Αξίζουν τέλος συγχαρητηρίων όλοι οι συνάδελφοι που συμμετείχαν στις εκλογές κοινωνικοποίησης και δεν υπέκυψαν στην αδιαφορία που κέντρα εξουσίας καλλιέργησαν.
Για τη ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ τα αποτελέσματα των εκλογών αποτελούν απαρχή υπευθύνων αγώνων για την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων μέσα από την ανάπτυξη του Ομίλου ΔΕΗ.
Με πλήρη αποδοχή της ευθύνης που της αναλογεί, η ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ  δεσμεύεται ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια  προς την παραπάνω κατεύθυνση, μαζί με τους εργαζόμενους για τους εργαζόμενους.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΡΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου